Izvor: BSC HAPPY
21.04.2023 u 14:25
0

ĐOKOVIĆ GRADI VELIKI TENISKI CENTAR! Poznata i lokacija!

Ministar finansija i potpredsednik Vlade Srbije, Siniša Mali, otkrio je da najbolji teniser sveta Novak Đoković planira da gradi veliki trening centar u Surčinu.

Stigle su lepe vesti za sve one koji vole tenis u Srbiji. Ministar Siniša Mali je otkrio da je u planu da veliki teniski centar nikne pored Nacionalnog stadiona u Surčinu.

 Infrastruktura je veoma važna. Sad završavamo tri velika stadiona – u Leskovcu, Zaječaru i Loznici. Krenuli smo u izgradnju Nacionalnog stadiona, gradi se nacionalni trening centar za odbojku, a čuo sam da će Novak Đoković pored stadiona graditi veliki trening centar za tenis – rekao je Mali i dodao:

Ne krije zadovoljtvo Mali rezultatima koji se već pokazuju.

 U uslovima kad država ostvaruje uspeh u ekonomiji svake godine donosili smo odluke da pomognemo klubovima, pogotovo klubovima Prve i nižih liga, ženskim i muškim, rukometnim, vaterpolo, odbojkaškim… Videli ste kako se polako, ali sigurno rezultati već pokazuju. Tim klubovima mnogo znači kad im država recimo uplati godišnji budžet, u pogledu nabavke opreme i mira u kući. Tad mogu da se koncentrišu na mlade i razvoj talenata.

Happy TV

NADAL UPITAN ZA ROLAN GROS: Do Rolan Garosa ostalo je još 37 dana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter