Izvor: BSC HAPPY
22.03.2023 u 08:37
0

ĐOKOVIĆ OTVORIO KARTE! Nadal je upozoren, srpski teniser pali mašinu!

Novak Đoković uskoro se vraća na teren, gledaćemo ga na mastersu u Monte Karlu, a pred početak sezone na šljaci jasno je poručio da su mu grend slem turniri glavni ciljevi ove sezone.

Najbolji srpski teniser je početkom godine osvojio Australijan open, deseti u karijeri, 22. grend slem u karijeri.

Sledeći je Rolan Garos, Vimbldon, pa US open, a Novak Đoković je pred povratak na teren poslao jasnu poruku rivalima. Interesuju ga samo najveći turniri, kako bi nadmašio Rafaela Nadala, pošto trenutno jedan i drugi imaju 22 grend slema.

– Počinje sezona šljake. Odrastao sam na toj podlozi. Rolan Garos, Vimbldon, US open, to su najveći ciljevi ove godine. Nadal je tu, kralj šljake, on je tu favorit broj jedan, a tu je i Alkaraz – kazao je Novak Đoković tokom intervjua za CNN.

Novak je posle Melburna, mada i tokom turnira, bio na meti hejtera, napadali su ga i optuživali da nije bio povređen tokom Australijan opena. To je samo jedan u nizu negativnih komentara poslednjih godina, koji, kaže Đoković, ne utiču na njega.

– Ne. Naprotiv. Imam entuzijazam i motivisan sam više nego ikada, za sport, porodicu, moju fondaciju…Ne želim da mislim o negativnim stvarima u životu, jer će ih biti više. To je normalno, to je život. Tokom odrastanja i života u ratom zahvaćenoj zemlji, naučio sam kako da ostaneš jak. Integritet i moja prava su iznad svega.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter