Izvor: BSC HAPPY
26.03.2023 u 12:55
0

Dva teška zadatka pred srpskim teniserima u Majamiju: Lajović protiv raspoloženog Alkaraza, Kecmanović naspram Rubljova

Nastavlja se masters turnir u Majamiju, a na terenu će se danas naći i dva srpska tenisera.

Prvo će na teren izaći Miomir Kecmanvić koji će od 19.35 odmeriti snage sa Anrejom Rubljovom. Njih dvojica su se do sada sastali samo jednom, u Dohi, 2020. godine kada je Rus bio ubedljiv i slavio sa 6:3, 6:1.

Posle njih, drugi srpski predstavnik, Dušan Lajović, pokušaće da dođe do iznenađenja i nadigra prvoplasiranog na ATP listi, Karlosa Alkaraza.

Španac je osvojio Indijan Vels, a u istom ritmu nastavio je i na Floridi. Do sada su se on i Lajović sastajali tri puta, ove godine dva puta na šljaci, u Buenos Ajresu i Rio de Žanieru, kao i prošle sezone na Australijan openu, a srpski as nikada do sada nije uspeo da oduzme set mladom Alkarazu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter