Izvor: Informer.rs
01.06.2023 u 16:31
0

IDEALAN TERMIN – NOVAK U PETAK NA TERENU! Evo kada ĐOKOVIĆ igra meč TREĆEG KOLA, sve je spremno za SPEKTAKL!

Srpski teniser Novak Đoković sutra igra meč trećeg kola na Rolan Garosu.

Bez problema Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa pošto je bez izgubljenog seta savladao Aleksandra Kovačevića i Martona Fučoviča, ali sada sledi daleko teži zadatak. Srpski teniser će u narednoj rundi igrati protiv Alehandra Davidoviča Fokine.

Taj meč na programu je u sredu, a Novak Đoković će još jednom igrati na stadionu „Filip Šatrije“. Za razliku od meča druge runde, srpski teniser je sada smešten u dnevni termin, a na najvećem terenu igraće treći po redu. Organizatori su saopštili da se početak duel Đokovića i Davidoviča Fokine očekuje oko 15:45! 

Pre Novaka Đokovića i Alehandra Davidoviča Fokine na „Filip Šatrijeu“ igraće Eliz Mertens i Džesika Pegula od 11:45, a nakon toga na teren izlaze Arina Sabalenka i Kamila Rahimova, tek posle toga srpski teniser igraće svoj meč trećeg kola.

Novak Đoković i Alehandro Davidovič Fokina sastali su se tri puta. Srpski teniser bio je bolji na Mastersu u Rimu 2021. godine, potom i na Olimpijskim igrama, a jedini poraz doživeo je u Monte Karlu prošle sezone. Dakle – sve je spremno za „osvetu.

SAT I PO PAKLA, pa čas tenisa: Mađar naljutio Đokovića – Novak ga pregazio

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter