Izvor: Informer.rs
04.05.2023 u 19:24
0

IMAM KOŠMARE! NIK KIRJOS progovorio nakon ORUŽANE PLJAČKE NJEGOVE MAJKE: NOĆIMA NE SPAVAM

Australijski teniser Nik Kirjos se napokon oglasio nakon što je pljačkaš uz pretnju oružjem oteo teniserovoj majci ključeve od kola i odvezao se.

“ Noćima slabo spavam, imam košmare. Borim se trenutno, hvala svima na podršci “ napisao je trenutno povređeni teniser na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, kako navode australijski mediji, njenoj majci je sa uperenom puškom u ponedeljak oko pola devet ujutru, muškarac oteo ključeve Nikove zelene „Tesle“ i odvezao se. Počinilac je uhvaćen nedugo zatim zahvaljujući GPS sistemu koji Kirjos ima na svojoj „Tesla“ aplikaciji na kojoj je uspeo čak i da uspori automobil koji je prevozio begunca.

Vlasti grada Kanbere, u kojoj se potera odvila, saopštili su danas da je zaplenjena „pumparica“ uz još dva vatrena oružja za koje se sumnja da su korišćeni u izvršenju pljačke .

Okrivljeni 32-godišnjak, rodom iz tog grada, našao se pred Glavnim sudom u utorak i teretiće se za nekoliko krivičnih dela, uključujući oružanu pljačku i upravljanje ukradenim vozilom. Optuženom muškarcu je odbijeno pravo plaćanja kaucije.

KIŠA U NEDELJU tokom trke u Majamiju

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter