Izvor: Sputnjik
08.02.2023 u 09:32
0

Kad je najteže ĐOKOVIĆ: „Gospode, zaštiti ih!“

Đoković poslao podršku narodu pogođenom razornim zemljotresima u Turskoj i Siriji.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, oglasio se porukom podrške za narod koji je pogođen razornim zemljotresima u Turskoj i Siriji.

Sportisti nisu ostali imuni na potresne scene iz Turske i Sirije, a Novak Đoković kao i uvek u teškim situacijama za bilo koji narod poslao je poruku podrške.

– Gospode, zaštiti ljude i daj im zdravlja – napisao je Novak uz fotografiju devojčice koja ispod ruševina štiti svog malog brata.

„KAD NEMAJU SVOJE, UNIŠTAVAJU TUĐE!“ Kurtijevi huligani uništili u Orahovcu mural sa likom Novaka Đokovića (FOTO)

Srpski teniser objavio je i fotografiju sa zastavama Turske i Sirije,a pre Novak oglasili su se i Bogdan Bogdanović kao i Aleksandar Đorđević.

– Molitve za moje ljude u Turskoj – napisao je Bogdanović koji je deo karijere proveo u Fenerbahčeu.

– Moje srce i molitve su sa turskim narodom u ovim teškim trenucima. Neverovatna tragedija, tužan sam i šokiran, ne mogu da zamislim kako se osećaju – napisao je Saša Đorđević koji je do prošle godine trenirao Fenerbahče.

Razorni zemljotres u ponedeljak je pogodio jug Turske i Siriju, a u obe države stradalo je preko 8.700 ljudi, a spasioci se i dalje bore da izvuku ljude iz ruševina.

Živote su izgubili i sportisti Ahmet Ejup, golman Malatije, Čoban i Bedertin Čakir, odbojkaški bračni par, kao i odbojkaši Eminčan Kodžabaš i Mehmet DŽan Agirbaš.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter