Izvor: Arenasport.com
18.05.2023 u 16:07
0

KIRJOS PROPUŠTA ROLAN GAROS zbog provalnika: Povredio stopalo dok je branio svoj dom u Kanberi

Menadžer Nika Kijrosa, Danijel Horsfol izjavio je da australijski teniser neće igrati na predstojećem Rolan Garosu zbog povrede stopala, koju je zaradio tokom oružane pljačke u svojoj kući u Kanberi.

Menadžer Nika Kijrosa, Danijel Horsfol izjavio je da australijski teniser neće igrati na predstojećem Rolan Garosu zbog povrede stopala, koju je zaradio tokom oružane pljačke u svojoj kući u Kanberi.

Kirjos je juče objavio da neće igrati na Rolan Garosu, a pretpostavljalo se da se Australijanac neće igrati zbog povrede kolena. On je u januaru operisao koleno zbog čega nije odigrao nijedan meč ove sezone.

Međutim, Horsfol tvrdi da se Kirjos povredio u svojoj kući tokom oružane pljačke, koja se dogodila prvog maja. Provalnik je navodno majci australijskog tenisera pretio pištoljem, a potom je ukrao automobil marke Tesla.

„Tokom napada Nik je posekao desnu nogu. Ne znamo kako. To ga je sprečilo da trenira i usporilo oko dve i po nedelje u pripremama za Rolan Garos„, rekao je Horsfol.

On je istakao da veruje da se Kirjos povredio kada je otišao da pomogne majci. Lokalna policija je kasnije saopštila da je uhapšen jedan muškarac u vezi sa ovim incidentom.

„Očekivali smo da će da bude spreman za Rolan Garos, ali svaki puta kada bi stao na teren rana bi se opet otvorila. Što se tiče njegovog kolena, ono je u fantastičnom stanju, operacija je dobro prošla“, rekao je Horsfol.

Rolan Garos počinje 28. maja u Parizu, gde takođe nećemo gledati ni Rafaela Nadala, koji je odustao od omiljenog turnira zbog povrede.

NOVAK ĐOKOVIĆ: Pričam pet jezika, ali ljutim se i radujem na srpskom!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter