Izvor: Novosti.rs
11.03.2023 u 20:14
0

KOGA JE BRIGA ŠTO ĐOKOVIĆ NE IGRA! Sramna izjava Amerikanca kome se „krči put“ u Indijan Velsu: „Niko se neće ni sećati da Novak ne igra“

NOVAK Đoković neće igrati na ovogodišnjem turniru u Indijan Velsu, a iako nema pravo da kroči na američko tlo njegovo ime je na usnama mnogih učesnika predstojećeg mastersa.

Branilac titule, Tejlor Fric, dao je jednu neočekivanu izjavu i tvrdi da će bez obzira na sve, ovo biti kvalitetan turnir. Amerikanac je stanovišta da činjenica da nema srpskog asa, najboljeg tenisera sveta, kao ni prošlogodišnjeg finaliste Rafaela Nadala, ne pravi neku razliku.

Put ka odbrani trona mu se krči, njemu je trenutna situacija po pitanju kovid mera u zemlji jenkija došla idealno, pa što bi i rekao nešto u odbranu sramne odluke da sport ponovo bude ukaljan zarad političkih borbi.

– Mislim da je isto kao prošle godine. Nema Novaka, ali na kraju krajeva niko se neće za 10, 20 godina osvrnuti i staviti ’zvezdicu’ jer ovi ljudi nisu igrali. Ako osvojite Indijan Vels, osvojili ste Indijan Vels – rekao je Fric.

O ovoj temi je pre nekoliko dana govorio i Feliks Ože-Aljasim.

– Za tenis je dobra vest da se takmiče najbolji igrači, čak i za nas ostale, želimo da budu u žrebu. Ni za koga nije dobra vest to što Rafa i Novak nisu tu. Ali, mislim da je žreb i dalje pun sjajnih igrača, ovi turniri će i dalje biti uspešni – rekao je Ože-Aljasim.

Inače, pred Fricom je težak zadatak u narednom kolu u vidu Bena Šeltona.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter