Izvor: Alo.rs
16.05.2023 u 18:35
0

KOLAPS ĐEREA U RIMU Rud „slomio“ srpskog tenisera, Srbin osvojio samo četiri gema u meču

Uspeo je Novak Đoković da savlada Kamerona Norija i plasira se u četvrtfinale Mastersa u Rimu, dok te sreće nije bio i Laslo Đere koji je doživeo pravi raspad protiv Kaspera Ruda. Norveški teniser je ubedljivo, sa 2:0 savladao Lacija po setovima 6:1, 6:3.

Sam start meča je pokazao da je Đere spreman da se bori sa Norvežaninom, uzeo mu je brejk na samom početku, ali je potom uspeo da izgubi šest uzastopnih gemova i tako i izgubi set. Nije baš bilo jasno šta se dogodilo sa Đereom, koji je delovao poprilično raspoloženo za igru.

Zanimljivo je bilo i to da je izuzev brejka koji je osvojio, Đere uzeo samo još jedan poen na servis protivnika do kraja ovog seta. Ni u drugom nije bilo nešto bolje, ali, uspeo je da uzme nekoliko novih poena na servis Kaspera Ruda, dok je prevagu napravio pet gem, kada je Đere izgubio brejk.

Rud je to sigurno sačuvao do kraja, da bi iskoristio četvrtu meč loptu na servis Đerea i stigao je do pobede.

NOVAK ĐOKOVIĆ VRAĆA TENISKI CENTAR BEOGRADU! I klub prestaje sa radom!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter