Izvor: Sportal.rs
29.05.2023 u 17:30
2

„KOSOVO JE SRCE SRBIJE“ Moćan potez Đokovića na Rolan Garosu, imao je i poruku o nasilju

Jaka poruka najboljeg srpskog tenisera nakon prve pobede na Otvorenom prvenstvu Francuske, gde se dotakao dešavanja iz proteklih dana.

Novak Đoković je napravio prvi korak ka rekordnoj 23. grend slem tituli. Na startu Rolan Garosa srpski teniser je savladao Aleksandra Kovačevića sa 6:3, 6:2, 7:6 (1).

Đoković je 19. godinu zaredom ostvario pobedu u prvom kolu grend slema u Parizu. Rival u narednoj rundi biće mu Marton Fučovič, protiv kojeg je do sada odigrao četiri meča i slavio je u svakom.

Nakon meča viđena je i više nego zanimljiva scena, gde je Novak nakon pobede na kameri napisao „Kosovo je srce Srbije, stop nasilju!“.

Printscreen

Odlično je Đoković odigrao u prva dva seta, sjajno je servirao, u razmenama nikakve šanse nije davao američkom teniseru koji je debitovao na grend slemovima. U nastavku je vetar jače duvao, malo je otežavao posao teniserima. Kovačević je počeo bolje da koristi svoje šanse, iskoristio je pad u igri Srbina, pa se zakompikovalo u trećem setu. Ipak, kada je stigaod o tajbrejka, bilo je jasno da će Đoković brzo završiti posao.

Novak je meč okončao sa 41 vinerom i 22 neiznuđene greške. Kovačević je na drugoj strani imao 25 direktnih poena i 34 promašaja.

Odličan prvi set je odigrao Đoković. Fantastično je servirao srpski teniser – upisao je pet aseva, a rivalu je u svojim gemovima prepustio samo tri poena. Hrabro je meču pristupio Kovačević, trudio se da bude agresivan, ali je zbog toga napravio i veći broj grešaka. Nije nalazio prave udarce Amerikanac u razmenama sa trećim teniserom sveta, nije mogao da mu parira sa osnovne linije. Ključni brejk napravio je Novak u šestom gemu i dobio je prvi set.

NOVAK PODUČIO KOVAČEVIĆA: 3:0, bez umora i drame, baš kako treba!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„KOSOVO JE SRCE SRBIJE“ Moćan potez Đokovića na Rolan Garosu, imao je i poruku o nasilju”

  1. NOLE SRBINE! PONOSNA SAM NA TEBE ,ŠTO SI DEO NAŠE NACIJE.HVALA TI NA SVAKOM GESTU KOJI SAMO VELIKI ČOVEK MOŽE DA POKAŽE.TI SI JEDINA SVETLA TAČKA U TUNELU U KOJEM SE NALAZIMO.ŽIV BIO STO GODINA !

    23
    0
    Odgovori
  2. Novak Đoković je Srbin koji ima baš dosta para,svetsku karijeru,ugled i popularnost i nije ga ni malo strah da će bilo šta od toga ili baš sve izgubiti zbog svojih(i naših) principa,a mi ostali ,koji imamo mnogo manje od svega nabrojanog,čak i ništa od toga plašimo se da kažemo,pokažemo,a pogotovo ukažemo na nepravdu 21 veka koja pritiska narod i zemlju !

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter