Izvor: Alo.rs
18.05.2023 u 16:33
1

KRAJ JEDNE ERE Rafael Nadal objavio da ide u penziju!

Rafael Nadal objavio je ovog četvrtka da ide penziju naredne godine.

Španski teniser Rafael Nadal obavestio je čitavu planetu ovog četvrtka da će 2024. godina biti njegova poslednja u profesionalnoj karijeri.

„Bik sa Majorke“ je sazvao konferenciju na kojoj je prisustvovala i njegova porodica i na njoj obavestio javnost o jako važnim odlukama.

Prva je da neće igrati na Rolan Garosu zbog povrede koju još nije zalečio, a ona bitnija je da će 2024. godina biti njegova poslednja u svetu tenisa.

– Moj cilj i ambicija je da se 2024. godine povučem iz tenisa. Želim da igram na Dejvis kupu i turnirima koje volim, da se oprostim od njih. Biće to moja poslednja godina u tenisu – rekao je Nadal.

KIRJOS PROPUŠTA ROLAN GAROS zbog provalnika: Povredio stopalo dok je branio svoj dom u Kanberi
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KRAJ JEDNE ERE Rafael Nadal objavio da ide u penziju!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter