Izvor: Sportal.rs
29.05.2023 u 20:35
0

KRAJ ZA LAJKOVIĆA: Srbin morao da preda meč

Srpski teniser Dušan Lajović je završio učešće na Rolan Garosu u prvom kolu, pošto je zbog zdravstenih problema morao da preda meč Kinezu Žižen Žangu.

Dvojica igrača su na terenu povela 55. minuta, kada je Duci odlučio da prekine agoniju, pošto se od početka videlo da ga nešto muči.

U tom trenurku je kineski igrač vodio sa 1:0 u setovima (6:1), dok je u drugom rezultat bio 4:1 za njega.

Dušan je u prvom setu izgubio sve gemove na svoj servis, pa je 71. planete poveo sa 3:0, što je on uspeo samo da ublaži jednim brejkom za 3:1.

Lajović je između dva seta tražio medicinski tajm-aut, kada se konsultovao sa lekarom i dobio je lek, ali je ta pomoć bila kratkotrajna.

U drugom setu je osvojio dva servis gema, dok je jednom dozvolio protivniku da mu uzme servis. Nakon toga je uspeo da odigra još jedan grem, posle čega je, pri rezultatu 4:1, rešio da odustane.

Kinez će u drugom kolu igrati protiv Tijaga Ogustina Tirantea iz Argentine, koji je bio bolji od Botika van de Zandšulpa sa 3:1 (6:2, 4:6, 6:3, 6:4).

NESLAVAN DEBI ZA MEĐEDOVIĆA! Srbin BEZ ŠANSE na startu Rolan Garosa
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter