Izvor: Sportal.rs
14.04.2023 u 11:55
0

NADAL HOĆE, ALI NE MOŽE: Španac objavio nove loše vesti, ovaj rekord neće „podebljati“

I dalje muku muči sa povredom i, iako trenira, još nije zdrav, zato i nova odluka: Rafael Nadal neće igrati na turniru u Barseloni sledeće sedmice.

Rafael Nadal je odlučio da preskoči turnir u Barseloni koji je na programu naredne sedmice. Oglasio se na društvenim mrežama i objavio da neće igrati na takmičenju koje je osvajao rekordnih 12 puta.

– Barselona je poseban turnir za mene. Još nisam spreman i zato ću nastaviti da se pripremam za povratak na takmičenja – napisao je Nadal na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

On je taj turnir osvajao rekordnih 12 puta, centralni stadion nosi njegovo ime i često je iz Katalonije pravio zalet za ostatak sezone na šljaci sa Rolan Garosom kao kulminacijom.

Podsetimo, Nadal od Australijan opena nije igrao.

DA LI NOVAK MORA DA BRINE? Evo koliko će poraz uticati na njegovo mesto na ATP listi!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter