Izvor: Tanjug
28.12.2022 u 10:13
0

„NAJBOLJI NA KRAJU UVEK POBEDI“, OGLASIO SE NADAL: Evo šta je rekao o Đokoviću i njegovom učešću na Australijan openu!

Španac Rafael Nadal izjavio je danas da je dolazak Srbina Novaka Đokovića u Australiju dobar za tenis i navijače u ovoj zemlji, prenose australijski mediji.

ĐOKOVIĆ STIGAO: Novak odradio prvi trening u Australiji!

Đoković je juče stigao u Adelejd, a danas je već odradio trening u ovom gradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Đoković je ovde, to je dobro za tenis, dobro je i za navijače. Videćemo šta će da se dogodio. Najbolji na kraju uvek pobedi, rekao je Nadal pred početak Junajted kupa u Sidneju.

Nadal i Đoković će potom učestvovati na Australijan openu, koji startuje 16. januara naredne godine. Nadal će braniti titulu na prvom grend slem turniru sezone.

Motivisan sam da dobro počnem. Najvažnije je da sam zdrav. Verujem da ću biti konkurentan na Australijan openu, dodao je Nadal.

Španac je rekorder sa 22 osvojena grend slem turnira, a Đoković ima jedan manje.

Nadal je istakao da ne veruje da će mu ovogodišnji nastup na turniru u Melburnu biti poslednji u karijeri.

Ne mislim da će mi ovo biti poslednji put. Međutim, sa 36 godina nikada ne znate. Svestan sam toga, ali sada ne želim o tome da razmišljam. Potpuno sam fokusiran na sadašnjost i radujem se novim izazovima, zaključio je Nadal.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter