Izvor: BSC HAPPY
25.05.2023 u 09:04
0

NOLE U PROBLEMU! OVO mu se nije dešavalo pred ROLAN GAROS

Srpski teniser Novak Đoković nije u idealnoj poziciji pred ovogodišnji Rolan Garos (28. maja - 11. juna).

Nole je prošle nedelje ispao u četvrtfinalu Rima od mladog Danca Holgera Runea i nije uspeo da odbrani titulu. Zaključno sa turnirom u prestonici Italije, poslednjim za njega pred pariski grend slem, Nole je odigrao samo osam mečeva na šljaci ove sezone.

Bez trofeja

Dva u Banja Luci, gde je poražen u četvrtfinalu od Dušana Lajovića i isto toliko u Monte Karlu, dok je Madrid propustio. Novak od 2005. godine, kada je upisao prvi nastup na Rolan Garosu, nije nijednom propustio taj turnir. Ali, skoro svake godine je odigrao dvocifren broj mečeva na šljaci uoči turnira koji je osvajao dva puta. Samo davne 2006, pred drugi nastup u Parizu, imao je u nogama tri meča.

I 2020. je odigrao samo pet, ali ta sezona je zbog epidemije bila specifična i većina turnira na šljaci je otkazana, dok je Rolan Garos održan krajem septembra, a Novak poražen u finalu.

U godinama kad je osvajao turnir, 2016. i 2021, odigrao je 11, odnosno 14 mečeva pred Rolan Garos. Međutim, iz Novakovih reči može se naslutiti da ga manjak borbi na šljaci neće mnogo unazaditi, jer vredno trenira i sprema se za pohod na 23. grend slem trofej.

NESLAVNA STATISTIKA ZA BALKAN, TRENERI SU „POTROŠNA ROBA“… Premijer liga BIH prva, SRBIJA treća! Lalatović na OBE LISTE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter