Izvor: BSC HAPPY
13.03.2023 u 13:21
0

NOVAČE, IMAMO POZIVNICU ZA TEBE! Đokovića na originalan način zovu da se vrati na MESTO USPEHA!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, dobio je poziv da nastupi na turniru koji je osvojio dok je bio maloletan.

Zbog protokola u vezi sa vakcinacijom protiv korona virusa, srpski as Novak Đoković nije u mogućnosti da se bori za trofej na dva američka turnira iz serije 1000. Baš tu činjenicu žele da iskoriste organizatori čelendžera u Sanremu!

Po prvi put će se turnir u ovom gradu igrati za 125 ATP poena, a trajaće od 27. marta do 2. aprila. Interesantna je činjenica da je Đoković na početku karijere, u maju 2005. godine dok je još uvek bio maloletan, osvojio ovaj turnir savladavši Frančeska Aldija! Sada, skoro 18 godina kasnije na Instagramu turnira je osvanula poruka „Nole dođi u Sanremo“.

Imamo pozivnicu za tebe, dođi na Sanremo tenis kup! Radujemo se mogućnosti da te gledamo od 26. marta na turniru koji si osvojio pre 18 godina a po prvi put će ovo biti turnir iz serije 125. I dalje imamo tvoj trofej, čekamo da ti ga uručimo uz nadu da ćemo te ponovo videti da igraš na našim terenima – napisali su organizatori ovog čelendžera.

Iako nije realno očekivati da se Novak Đoković odazove ovom pozivu, originalnost nije manjala ljudima iz Sanrema. Nema sumnje da je najbolji teniser planete počeo sa pripremama za velike izazove koji ga čekaju na šljaci i napad na Rolan Garos koji bi mogao da mu bude rekordni 23. grend slem u karijeri.

Inače, naš as je ovog ponedeljka počeo 380. nedelju na ATP listi, nastavivši da oduševljava svet.

SENZACIJA U INDIJAN VELSU! Ispao četvrti teniser sveta, a IZBACIO GA 97. na ATP listi!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter