Izvor: Alo.rs
21.05.2023 u 10:14
0

NOVAK ĆE POMNO PRATITI RIMSKO FINALE Đoković će navijati za svog „dželata“, evo i zbog čega

Novak Đoković će zasigurno pratiti rasplet masters turnira u Rimu.

Novak Đoković će zasigurno pratiti rasplet masters turnira u Rimu.

U finalu rimskog mastersa igraće Holger Rune, mladi Danac koji je upravo izbacio Noleta u četvrtfinalu tog turnira, a protivnik će mu biti Rus Danil Medvedev.

Ukoliko ruski igrač osvoji Rim, onda će skočiti na drugu poziciju i tako prestići Novaka koji će pasti na drugu poziciju.

Ali, čak i ako se to dogodi, neće biti promene nosilaca na Rolan Garosu, pa će Đoković zasigurno biti drugi nosilac.

Ranije je odlučeno ko će sa koje pozicije biti ubačen u bubanj, pa okršaj Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza neće biti moguć pre finalnog meča. Naravno, ukoliko obojica stignu do te faze takmičenja.

Novak je na Rolan Garosu prošle godine ispao u četvrtfinalu, na Vimbldonu se nisu delili bodovi pa će samo braniti titulu, dok će igrati na US Openu za razliku od prošle godine gde će moći da igra iako nije vakcinisan protiv virusa korona.

OLGA DANILOVIĆ U FINALU čelendžera u Madridu, druga titula na pomolu: Protiv Sare Tormo za tron!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter