Izvor: Kurir.rs
03.01.2023 u 07:33
0

ĐOKOVIĆ FANTASTIČNO POČEO SEZONU: Novak pobedio Francuza na startu turnira u Adelejdu!

Nošen sjajnom podrškom navijača Nole je dominirao protiv nemoćnog Lestjena i rutinski izborio u plasman u drugu rundu ATP turnira u Adelejdu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković na briljantan način započeo je novu sezonu u singl konkurenciji.

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Novak Đoković poražen u Adelejdu

Maestralni Srbin je na startu turnira u Adelejdu posle samo 75 minuta igre ubedljivo savladao francuskog tenisera Konstanta Lestjena 2:0 (6:3, 6:2) i tako izborio plasman u drugo kolo.

Francuz nije uspeo da pruži ozbiljniji otpor sjajno raspoloženom Đokoviću, koji je od prvog do poslednjeg minuta kontrolisao dešavanja na terenu. Nošen sjajnom podrškom navijača Nole je dominirao protiv nemoćnog Lestjena i rutinski izborio u plasman u drugu rundu ATP turnira u Adelejdu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je u šestom gemu prvog seta napravio brejk i poveo u meču. U drugom setu je oduzeo servis protivniku u prvom i trećem gemu i ostvario 30. uzastopnu pobedu na teritoriji Australije, što je niz koji je započeo još 2018. godine.

„Za prvi meč, ne mogu da se požalim. Igrao sam veoma dobro. Prvih šest gemova su bili izjednačeni, a nikada nisam igrao protiv Lestijena. On ne pravi mnogo grešaka, ima nezgodan servis. Ali kada sam napravio brejk u prvom setu, pojačao sam i do kraja igrao zaista dobar tenis“, rekao je Đoković posle meča.

U drugom kolu Srbin će odmeriti snage sa Kanađaninom Kventanom Alisom, koji je na startu takmičenja bio bolji od Džordana Tompsona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter