Izvor: Arenasport.com
10.04.2023 u 09:37
0

NOVAK NASTAVIO DA POMERA GRANICE: Započeo 382. nedelju na čelu ATP liste

Najbolji teniser sveta Novak Đoković započinje ovog ponedeljka 382. nedelju na čelu ATP liste, a na toj poziciji će izvesno ostati i nakon turnira u Monte Karlo koji se igra ove nedelje, budući da se Španac Karlos Alkaraz, koji jedini može da ga ugrozi, povukao zbog povrede.

Treća pozicija pripada Stefanosu Cicipsu, četvrti je Kasper Rud, a peti Danil Medvedev, posle kojih slede Andrej Rubljov, Feliks Ože-Alijasim, Janik Siner, Holger Rune i Tejlor Fric, dok je povređeni Rafael Nadal pao na 15. poziciju.

Od ostalih srpskih tenisera Miomir Kecmanović je 34. na svetu, Laslo Đere je na 62. poziciji, Dušan Lajović je 69. igrač sveta, a Filip Krajinović je ostao na 78. mestu liste najboljih tenisera na planeti.

Sva petorica pomenutih srpskih igrača učestvuju na turniru u Monte Karlu, s tim da je Novak Đoković kao prvi nosilac slobodna u uvodnom kolu i učešće započinje u utorak, 11. aprila duelom protiv pobednika meča Ivan Gakhov – Mekenzi Mekdonalds.

Miomir Kecmanović će u prvom kolu odmeriti snage protiv Italijana Lorenca Muzetija, Laslo Đere se sastaje sa Poljakom Hubertom Hurkačem, a Dušan Lajović i Filip Krajinović koji u Monte Karlu igraju kao „laki luzeri“ za protivnike imaju Alekseja Popirina, odnosno Roberta Bautistu Aguta.

DRUGI PORAZ U FINALU EŠTORILA ZA KECMANOVIĆA: Srpski dubl ostao bez trofeja!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter