Izvor: BSC HAPPY
06.04.2023 u 15:26
0

NOVAK SA NESTRPLJENJEM ČEKA PETAK! Jedno je sigurno – zbog Nadala i Alkaraza ne mora da brine!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, već nekoliko dana je u Monte Karlu gde će se od 9. do 16. aprila boriti za titulu.

Na mastersu u Monte Karlu će nastupiti mnogi teniseri iz svetskog vrha, ali i prvi reket planete, Novak Đoković, koji je tamo trofej osvajao 2013. i 2015. godine.

Žreb za predstojeći turnir biće održan u petak u 17 sati, a titulu brani Grk Stefanos Cicipas, koji je prošle godine u finalu pobedio Španca Alehandra Davidoviča Fokinu.

Novaka čekaju pakleni izazovi, ali neće odmeriti snage sa dva najveća rivala! Zbog povreda neće učestvovati Španci Karlos Alkaraz, koji Noletu diše za vratom, ali ni Rafael Nadal, najveći Novakav rival u trci za GOAT titulu. Takođe, ni Kanađanin Feliks Ože-Alijasim se neće nadmetati za pehar.

Veliku pretnju Đoković će imati u vidu Danila Medvedeva, Kaspera Ruda, Andreja Rubljova, Holgera Runea, Janika Sinera i Tejlora Frica.Takođe i srpski teniseri Miomir Kecmanović i Laslo Đere će igrati na ovom mastersu, koji se igra za nagradni fond od 5.779.335 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter