Izvor: Alo.rs
07.06.2023 u 15:30
0

OGLASIO SE KARLITOSOV TRENER Otkriveno kako će se Alkaraz spremati za meč sa Novakom

Trener Karlosa Alkaraza, Huan Karlos Ferero, govorio je pred njegov meč sa Novakom Đokovićem

Pokušali su novinari da izvuku i neku informaciju o taktičkoj pripremi Alkarazovog tima za duel sa Novakom.

– Ne mogu da vam kažem sve (smeh). Znamo Novaka dobro, pripremite se za taktičke situacija koje ćemo imati u toku meča. Šta treba raditi ako ne igra dobro kao prethodnih dana, kakav treba da bude stav i drugi detalji. Sve je u detaljima – rekao je Ferero, a prenose mediji.

Ferero je upitan i da li je za Alkaraza prednost to što je sada najbolji teniser sveta.

Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia


– Ne mislim da je to prednost, mislim da su obojica najbolji na svetu. Novak ima više iskustva da igra ovaj meč, osvojio je 22 Grend slem titule, a Karlos želi da igra taj meč od početka turnira. Spreman je za ovakve mečeve i momente, pokušaćemo da napravimo istoriju korak po korak. Znamo da će Novak dati najbolje od sebe, da će se boriti do poslednjeg poena, pripremiće meč podjednako dobro kao što mi možemo. Biće to tesan meč, Karlos veruje u sebe i da može da pobedi Novaka, obojica igraju na neverovatnom nivou – poručio je Ferero.

Meč je na programu u petak, a ceo svet tenisa je na nogama.

KO JE NOVI ČLAN NOLETOVOG TIMA? Ima jedno posebno zaduženje, ono što je uradio za Đokovića je nestvarno
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter