Izvor: Arenasport.com
09.03.2023 u 17:19
0

Olga Danilović poražena u prvom kolu Indijan Velsa: Sjajno krenula, pa stala protiv Kineskinje Vang

Vang, koja je 59. igračica na WTA listi će u narednom kolu tunrira koji se igra za nagradni fond od 8.800.000 dolara igrati sa Ruskinjom Anastasijom Potapovom.

Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u drugo kolo WTA turnira u Indijan Velsu, pošto je noćas u prvom kolu poražena od Kineskinje Ksiju Vang u meču koji je trajao dva sata i 14 minuta – 6:4, 2:6, 3:6.

Kineska teniserka je povela 3:1 u prvom setu, ali je Danilovićeva serijom 5:1 preokrenula rezultat i ovaj deo meča dobila je rezultatom 6:4. Sjajno je Olga krenula i u drugom setu, prva stigla do brejka i povela 2:1, ali je rivalka uzvratila ribrejkom, a onda osvojila još četiri gema i stigla je do 1:1 u setovima.

Vang je u trećem setu povela 2:0, srpska predstavnica uspela da izjednači na 2:2, posle čega s eigralo „gem za gem“, da bi Kineskinja u osmom gemu napravila novi brejk, a onda je na svoj servis stigla do pobede.

 

Vimbldon UCENJUJE Ruse i Beloruse i „pravi problem“ Novaku, a sve zbog 20 MILIONA EVRA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter