Izvor: BSC HAPPY
18.04.2023 u 09:12
0

OVO NIJE DOBRO, ĐOKOVIĆ SVE OZBILJNO ZABRINUO! Lakat nije u idealnom stanju, ali…

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zabrinuo je navijače posle eliminacije u trećem kolu turnira u Monte Karlu od Lorenca Muzetija (4:6, 7:6, 6:4).

Međutim, razlog nije samo poraz na startu takmičenja na šljaci, nego bojazan je obnovio povredu desnog lakta, koji je operisao pre pet godina.

Srpski teniser je meč počeo sa bandažom preko desnog lakta, koji je operisao 2018. godine. On je 2017. ranije završio sezonu zbog bolova u laktu, a skoro godinu dana je izbegavao operaciju. Deluje da Nole nije na 100 odsto ni pred početak Srpska opena, ali uverava da je sve u redu, mada se držao za lakat i tokom treninga.

 Lakat nije u idealnom stanju, ali je dovoljno dobro, biću spreman – kazao je Novak po dolasku u Banjaluku.

Prizanje Novak da he umoran od planova, ali malo da uživa.

 Nastavak sezone? Sve misli su mi usmerene ka Banjaluci, bavim se tenisom 20 godina i umorio sam se od razgovora o planovima. Kako čovek stari, tako više ceni sadašnjost. Posebno ove nedelje, ne želim da pričam o sledećoj i nastavku sezone.

U narednom kolu Novak Đoković će igrati protiv Luke van Aša, koji je eliminisao Stena Vavrinku.

– O Van Ašeu ne znam mnogo, mislio sam da će Vavrinka da dobije, jeste iznenađenje. Video sam kako igra, borac je. Kada su ovakvi uslovi, a on je brz, teško ga je probiti i nikoga ne treba potcenjivati. Nadam se da će vreme da posluži i da će biti dosta ljudi. Probao sam samo teren za trening, potrudiću se da izađem i na centralni, da osetim razliku koja postoji. Nisam siguran da li će to biti u sredu ili četvrtak.

KIŠA POKVARILA PRVI DAN U BANJALUCI! Srpski derbi se nastavlja SUTRA!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter