Izvor: BSC HAPPY
08.04.2023 u 15:33
0

PARTIZAN I NADAL? Nema problema! Stefan Đoković obožava NOVAKOVOG i ZVEZDINOG rivala, a TATA neće da ga sputava!

Stefan Đoković, sin Novaka Đokovića obožava Partizan, a najbolji teniser planete se trudi da ga kada god može vodi na utakmice ovog košarkaškog kluba.

I vrapci na grani znaju da je prvi reket sveta, Novak Đoković, vatreni navijač Crvene zvezde, ali je nedavno postalo jasno da su njegovom nasledniku Stefanu draže crno-bele boje. 

Đokovići su nakon duela sa Olimpijakosom gledali i meč koji je Partizan igrao protiv Monaka. Ponovo su otac i sin doneli sreću Željku Obradoviću i njegovim pulenima, a onda je Stefan doživeo prelepe momente.

Naime, halom se posle utakmice orilo „Đoković Stefan“, mališa se u prvi mah postideo, ali se nasmejao i podzavio „grobare“.

Verovali ili ne, ovo nije jedina stvar u kojoj Stefan „kontrira“ Novaku. Srpski as je pre više od godinu dana otkrio da je njegov sin veliki navijač njegovog ljutog rivala Rafaela Nadala!

Posle deportacije iz Australije, Đoković je odlučio da ne gleda mečeve sa grend slema u Melburnu, ali Jelena i Stefan su pratili turnir.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter