Izvor: Alo.rs
10.09.2020 u 08:31
0

POGLEDAJTE KO IMA ŠANSU DA BUDE NA TRONU ZBOG NOLETOVE DISKVALIFIKACIJE: Poznati parovi polufinala US opena

Zanimljiva završnica grend slem turnira.

U polufinalu US opena igraće Pablo Karenjo Busta – Aleksander Zverev i Dominik Tim – Danil Medvedev. Ko god da osvoji US open to će mu biti prvenac u karijeri kad su u pitanju grend slem turniri. U nedelju uveče znaće se ko će najviše profitirati od diskvalifikacije Novaka Đokovića jer nema nikakve dileme da bi se Srbin prošetao do titule, da se nije desilo to što se desilo.

OVO MORATE ZNATI

UHAPŠENA DVA MUŠKARCA: Stefanović potvrdio da nije bilo pucnjave

MALI PORUČIO: Rebalans budžeta u septembru ili oktobru

IZ AMSS PORUČUJU: Umeren intenzitet saobraćaja, na Batrovcima i Kelebiji teretnjaci čekaju 4 sata, na Horgošu 3

PRIČA KOJA TOPII NAJTVRĐA SRCA: Imala sam 15 godina kada sam čula da doktori spremaju moju porodicu za OPROŠTAJ OD MENE

ERDOGAN HITNO ZVAO PREDSEDNIKA SRBIJE: Onda je usledio još jedan poziv

Prolšogodišnji finalista Medvedev je očekivano lako i ubedljivo pobedio zemljaka Andreja Rubljeva sa 3:0 (7:6, 6:3, 7:6).

Tim je još lakše stigao među četiri najbolja na turniru, pošto je deklasirao Aleksa de Minora 3:0 (6:1, 6:2, 6:4). Austrijancu je ovo prvo polufinale US Opena, u karijeri ima poraz u finalima Australijan opena (2020) i Rolan Garosa (2018, 2019).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter