Izvor: kurir.rs
21.09.2020 u 20:00
0

PRVA REAKCIJA ĐOKOVIĆA POSLE POBEDE: Nisam igrao najbolji tenis, ali sam ga pronašao kada je bilo najvažnije

Najbolji teniser sveta Novak Đoković postao je igrač sa najviše Mastersa u istoriji sa obzirom da je u finalu Rima savladao Dijega Švarcmana 7:5, 6:3 i sa 36. pehara iza sebe ostavio Španca Rafaela Nadala, sa kojim je do danas bio izjednačen.

Đoković je tokom dodele pehara emotivno govorio.

– Divna nedelja za mene. Nisam igrao najbolji tenis, ali sam ga pronašao kada je bilo najvažnije. U svakom meču i to je ono što me najviše zadovoljava. Okrećem se Parizu, nisam mogao da zamislim bolji turnir, još jedna velika titula i vrlo sam zadoovljan – istakao je Đoković.

OVO MORATE ZNATI

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Drastično smanjen broj novozaraženih, 2 preminula

IDENTIFIKOVAN UBICA STOJANOVIĆA: Sa Vračara krenuo električnim biciklom kako bi postavio bombu!

Evo ko je ubica Strahinje Stojanovića!

VAŽNO! Ovo su preporuke za prevenciju korone na visokoškolskim ustanovama

Dijego Švarman je bio ozbiljan rival, ali nije mogao da ga osujeti u nameri da osvoji trofej.

Najbolji detalji meča Novaka Đokovića u četvrtfinalu Mastersa u Rimu

– Ovo je Dijegovo prvo finale Mastersa, igrao je dobro u teškim uslovima, pogotovo na početku. Klizavo je bilo, padala je kiša, buka, trebalo nam je vremena da se naviknemo. Dijego je imao teške duele sa Nadalom i Šapovalovim, ali čestitke i njemu, imao je dobar turnir – poručio je Đoković.

Tokom ceremonije dodele pehara Đoković se obratio navijačima i na italijanskom jeziku i zahvalio na podršci.



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter