Izvor: Tanjug
23.09.2020 u 14:51
0

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Nadalu se neće dopasti, Nole će biti oduševljen

Organizatori Rolan Garosa odlučili su da promene loptice sa kojima će se igrati ovogodišnji turnir.

Francuska teniska federacija raskinula je ugovor sa tehničkim sponzorom „Babolatom“ i od sada će se igrati sa „Vilsonovim“ lopticama.

Ova novina se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu, jer se nove loptice mnogo više i lakše odbijaju od šljaku, pa će se igra ubrzati.

SAZNAJTE I OVO

ANA BRNABIĆ O POTPISIVANJU SPORAZUMA BEOGRADA I PRIŠTINE: Predsednik Vučić je znao za opciju A, B, C

JEZIVE SCENE NA AUTOPUTU: Težak UDES, smrskan AUTO, kilometarske gužve! (FOTO)

DRAMA U CRNOJ GORI: Postignut dogovor o formiranju nove Vlade!

JEZIVA ISPOVEST DEVOJKE (16) koju je porodica iz Mirijeva navodno ZLOSTAVLJALA i terala na PROSTITUCIJU!

NAKON ŠTO SU IM ZBRINUTE RANE, POSLATI KUĆI: Poznato stanje 7 Jagodinaca koje je izujedao pas, povređen i radnik bolnice

„Radoznao sam da čujem da li je Nadalu loptica udobna. U teoriji bi trebalo da mu stvara više problema“, rekao je Havijer Frana, bivši argentinski teniser.

Rolan Garos startuje 27. septembra, a Rafael Nadal brani titulu u glavnom gradu Francuske. Žreb će se održati u četvrtak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter