Izvor: Novosti
28.01.2023 u 18:15
0

SABALENKA ODGOVORILA ĐOKOVIĆU: Beloruskinja poslala Novaku poruku pred finale u Melburnu (FOTO)

Nole je na Instagramu uputio čestitke Arini, a ona mu je zahvalila i poželela mu uspeh u njegovom finalu protiv Stefanosa Cicipasa.

Beloruska teniserka Arina Sabalenka dobila je brojne čestitke za osvajanje prvog grend slema u karijeri, a jedna od njih stigla je i od najboljeg tenisera sveta svih vremena, Novaka Đokovića.

Nole je na Instagramu uputio čestitke Arini, a ona mu je zahvalila i poželela mu uspeh u njegovom finalu protiv Stefanosa Cicipasa.

Sabalenka je do titule stigla pobedom nad šampionkom Vimbldona Jelenom ribakinom, Ruskinjom koja nastupa za Kazahstan. Arina je nastupala bez nacionalnih obeležja Belousije, ali je posle trijumfa istakla da i bez zastave svi znaju iz koje zemlje dolazi.

Arina je na svom Instagram storiju podelila Novakovu čestitku. dodala je svoju zahvalnicu i poželela mu sreću u finalu:

– Hvala, srećno ti bilo sutra – napisala je Sabalenka.

Najbolji srpski teniser sutra od devet sati izlazi na teren, gde će se za titulu boriti sa Grkom Stefanosom Cicipasom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter