Izvor: Informer.rs
30.05.2023 u 20:23
0

SVET VIDEO NAJVEĆU SENZACIJU! Čudo neviđeno 172. teniser na planeti IZBACIO Medvedeva sa Rolan Garosa!

Ruski teniser i drugi nosilac Danil Medvedev poražen je u prvom kolu Rolan Garosa od Brazilca Tijaga Sejbota sa 7:6, 6:7, 2:6, 6:3, 6:4.

Duel favorita i autsajdera je obilovao brejkovima i preokretima, a da Medvedevu neće biti lako da se domogne druge runde videlo se već u prvom setu koji je 172. teniser planete osvojio posle taj-brejka.

Drugi set se takođe rešavao u taj-brejku, Zajbot Vild je imao dve set lopte za vođstvo 2:0, ali je Medvedev iz minusa od 4:6 stigao do seta sa četiri vezana poena. U trećem setu Brazilac je napravio jedan, a Rus čak tri brejka, i tako poveo 2:1.

Delovalo je tad da je drugi teniser planete preuzeo kontrolu, ali nije bilo tako. Brazilac je osvojio četvrti set pošto je napravio dva brejka, jedan više od rivala.

I peti set je obilovao brejkovima, a bolje se snašao Brazilac, koji je uspeo da prelomi meč i sa dva vezana gema posle 4:4 stigne do najveće pobede u dosadašnjoj karijeri.

Protivnik Zajbot Vilda u drugom kolu biće pobednik meča Kventin Alis – Gvido Pelja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter