Izvor: Informer.rs
05.06.2023 u 19:35
1

TENISERKA DELI NOVAKOVO MIŠLJENJE: Kosovo jeste srce Srbije

Novak Đoković je potpuno u pravu, Kosovo jeste srce Srbije, poručila je teniserka Kristina Mladenović.

Srpkinja poreklom sa Kosova, koja nastupa godinama pod zastavom Francuske, Kristina Mladenović, stala je u odbranu Novaka Đokovića, kojeg mnogi napadaju, jer je posle prvog kola na kameri napisao „Kosovo je srce Srbije, stop nasilju“. Ta poruka je izazvala je rekacije maltene svih koji su je videli i naišla je na mnogo osuda. Ipak, ima i onih koji brane srpskog tenisera, a među njima je Mlčadenovićeva. Ona je podelila njegovo mišljenje i istakla da Novak ima puno pravo da izrazi stav.

– Novak je veliki, pravi je primer za sve ostale. Videla sam to. Mnogima se dozvoljava da pričaju o Rusiji i Ukrajini, svako tu ima stav, a to nije politički? Na drugoj strani, ovo, to je politički? Da, delim stav sa Novakom, Kosovo je srce Srbije i za mene. Moj otac je iz Gnjilana, baka mi je živela tamo i ja sam bila tamo kada sam bila dete – poručila je Mladenovićeva za medije.

SVI SU BILI ZABRINUTI Olga Danilović otkrila o kakvoj povredi se radi, van terena neko vreme

Ona je na Rolan Garosu eliminisana u prvom kolu singla i drugom kolu dubla, ali i dalje bodri svoje kolege. Nema dilemu da će titulu u muškoj singl konkurenciji osvojiti Novak Đoković.

– A, što se tiče Noleta, za mene je on uvek favorit. Gde god se pojavi, uvek je favorit. Možda i jeste to malo subjektivno, ali nadam se da će ovde doći do te 23. Grend slem titule. Alkaraz je dobar, i on ima svoju šansu, mlad je, ali Novak je iskusniji i nema turnira na koji dođe, a da ne bude glavni kandidat za osvajanje – istakla je francuska teniserka srspkog porekla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TENISERKA DELI NOVAKOVO MIŠLJENJE: Kosovo jeste srce Srbije”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter