Izvor: Arenasport.com
13.04.2023 u 14:58
0

TENISERKE SRBIJE NEZAUSTAVLJIVE u Bili Džin King kupu: U Antaliji pala i Danska

Teniska reprezentacija Srbije pobedila je u Antaliji selekciju Danske rezultatom 3:0 u četvrtom kolu grupe B kvalifikacionog turnira Evro-afričke zone I za plej-of u kojem će se boriti za kvalifikacije za popunu Svetske grupe Bili Džin King kupa.

Prvi poen Srbiji donela je Mia Ristić, koja je savladala Dankinju Oliviju Sarafinu Hansen 6:2, 6:3, a potom je Lola Radivojević pobedila Rebeku Munk Mortensen 6:4, 6:0, dok su Olga Danilović i Katarina Kozarov su u dublu nadigrale Dankinje Hansen i Natašu Šou 6:0, 6:3.

Srbija je prva na tabeli sa četiri pobede. Srbija je u prvom kolu pobedila Bugarsku 2:1, a u drugom je bila bolja od Norveške 2:1 Teniserke Srbije su u trećem kolu savladale Hrvatsku 3:0, a sutra će se u poslednjem kolu sastati sa Švedskom.

Samo tri reprezentacije, pobednici grupa i bolja iz plej-ofa drugoplasiranih timova na tabeli Evro-afričke zone I, obezbeđuju prolaz u novembarski plej-of za ulazak u kvalifkacije za plasman u Svetsku grupu Bili Džin King kupa.

IGA ŠVONJTEK započela drugu godinu kao najbolja igračica na svetu
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter