Izvor: Arenasport.com
01.04.2023 u 11:25
0

VREME JE DA POBEDIM MEDVEDEVA: Siner pun samopouzdanja pred finale Majamija

Italijanski teniser Janik Siner savladao je Karlosa Alkaraza u polufinalu Mastersa u Majamiju i tako učinio uslugu Novaku Đokoviću koji će se od ponedeljka vratiti na čelo ATP liste, a u borbi za trofej će se boriti protiv Rusa Danila Medvedeva.

Dva tenisera su do sada odigrala pet međusobnih duela i bivši svetski reket broj jedan je trijumfovao u svakom od njih, zbog čega Italijan smatra da je došlo vreme da mu se revanšira.

„Nikada nisam uspeo da pobedim Danila i mislim da je došlo vreme da se to promeni. Osećam se spremno za veliku borbu, znam da će biti teško, verovatno će se ponovo igrati u tri seta i znam da će to biti veoma zanimljiv meč za gledanje. Jedva čekam da počne“, poručio je Siner.

Finalni susret Mastersa u Majamiju je na programu u nedelju u 19.00 časova, a bez obzira na ishod tog meča Italijan će se vratiti među deset najboljih igrača na svetu.

Kvitova protiv Ribakine u finalu Majamija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter