Izvor: BSC HAPPY
05.02.2023 u 20:10
0

Totinhem bolji od Mančester sitija, Hari Kejn jedini strelac u derbiju 22. kola Premijer lige!

U današnjim utakmicama 22. kola engleske Premijer lige Totinhem je savladao ekipu Mančester sitija na svom terenu minimalnim rezultatom 1:0 (1:0), a isti konačan rezultat viđen je i na meču Notingema i Lidsa na kome su "šumari" slavili takođe sa 1:0 (1:0).

U derbiju 22. kola ekipa Totinhema dočekala je “građane”, koji su želeli da iskoriste jučerašnji poraz Arsenala od Evertona kako bi se primakli liderskoj poziciji na tebeli. Ipak, to im nije pošlo za rukom, pa se i dalje naleza na pet bodova zaostatka uz meč više u odnosu na „tobdžije“ – lidera prvenstva.

Jedini pogodak u duelu Totinhema i Mančester sitija delo je napadača domaćih Harija Kejna koji je, ispostavilo se, već u 15. minutu susreta postavio konačan rezultat.

Gol i asistenicja kapitena Srbije Dušana Tadića u ubedljivoj pobedi Ajaksa nad Kamburom 5:0 (2:0)! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester sitija nisu večeras imali svoje veče, svoje napade u ovom veoma zanimljivom meču nisu uspeli da zaogruže postignutim golovima. Nije im pomogao ni igrač više, nakon što je Romero u završnici utakmice, zbog dva žuta kartona morao da napusti igru.

Ranije danas, Notingem je savladao Lids, takođe minimalnim rezultatom, a strelac jedinog pogotka na meču bio je Brenan Džonson u 14. minutu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter