Izvor: Tanjug
22.01.2023 u 15:53
0

Trener košarkaša Crvene zvezde uoči duela sa Cedevitom u ABA ligi: „Moramo da ih uvedemo u naš ritam koji kreće od čvrste i odgovorne odbrane!“

Trener košarkaša Crvena zvezda Duško Ivanović izjavio je danas da njegovu ekipu očekuje važna i teška utakmica protiv Cedevita Olimpije u derbi meču 16. kola regionalne ABA lige.

Crvena zvezda će u ponedeljak u Beogradu dočekati tim iz Ljubljane.

„Očekuje nas važna i teška utakmica protiv tima koji je sastavljen od vrlo iskusnih igrača, odličnih stranaca. Dobro trče, odlični su šuteri, imaju i Alena Omića, koji je izvanredan u reketu već dugi niz utakmica. Jasno je da i oni vide svoju šansu jer imaju kvalitet o kome govori i njihova pozicija na tabeli regionalnog takmičenja“, rekao je Ivanović, preneo je zvanični sajt kluba.

„Crveno-beli“ trenutno imaju 13 pobeda i jedan poraz, dok Cedevita Olimpija ima skor 12/2 u ABA ligi. Oba kluba imaju po meč manje.

Poraz Crvene zvezde na gostovanju Žalgirisu 71:66 u utakmici 20. kola Evrolige!

„Moramo da igramo svih 40 minuta, čvrsto i odgovorno“, rekao je Ivanović i pozvao navijače da dođu i pruže podršku timu, koji će u ponedeljak biti jači za Fakunda Kampaca.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izjavio je da se dva kluba odlično poznaju.

„Cedevita Olimpija ima odličan tim, koji igra dobro u regionalnoj ligi… Tim koji je popunjen na svim pozicijama. Moramo da ih uvedemo u naš ritam koji kreće od čvrste i odgovorne odbrane. Ulazimo u seriju teških mečeva počev od te utakmice i podrška sa tribina nam je izuzetno važna u ovom trenutku“, rekao je Dobrić.

Utakmica između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije biće odigrana sutra od 18 sati u hali „Aleksandar Nikolić“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter