Izvor: Kurir.rs
05.06.2023 u 11:21
0

TRENER MAJAMIJA IZAŠAO S KONFERENCIJE POSLE PITANJA O JOKIĆU: Nije verovao šta čuje, uhvatio se za glavu, podelio lekciju i otišao (VIDEO)

Spolstrini košarkaši napravili su brejk, odnosno stigli su do velikog trijumfa u gostima, što znači da bi na domaćem terenu u naredna dva meča mogli da steknu ozbiljnu prednost u velikom NBA finalu.

Trener Majamija Erik Spolstra na zanimljiv način završio je konferenciju za medije nakon pobede protiv Denvera.

OGLASIO SE JOKIĆ: „Nismo hteli da izgubimo na svom terenu, moramo da živimo sa tim“

Dugogodišnji trener Hita suočio se sa pitanjem koje mu se nije dopalo.

Naime, kako je Nikola Jokić postigao 41 poen, a upisao samo četiri asistencije, novinarka ESPN-a, Ramona šelburn, pitala je da li ekipe kada igraju protiv srpskog centra odluče da mu dozvole ili da poentira, ili da razigrava saigrače i da tako pokušavaju da kontrolišu njegov učinak.

Spolstra se uhvatio za glavu, pa onda odgovorio.

– To je smešno. Neko ko ne zna mnogo o košarci to tvrdi. Momak je neverovatan igrač. Dve godine zaredom bio je najbolji košarkaš na svetu (MVP). Ne možete samo reći: ‘Učiniću ga poenterom’. Oni ne igraju tako, imaju mnogo različitih akcija iz koje te mogu ugroziti“, rekao je Spolstra i dodao:

– Moramo da se fokusiramo na ono što radimo. Pokušavamo da radimo stvari na teži način. A on zahteva od vas da mnoge stvari morate da radite na teži način. Ima naše puno poštovanje – poručio je trener Majamija.

Na taj način je završio konferenciju, a odmah nakon odgovora je ustao i napustio salu u kojoj se ona održala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter