Izvor: Kurir.rs
02.02.2023 u 09:28
0

TRENER TOTENHEMA HITNO OPERISAN! Oglasio se Konte: „jedva čekam da se vratim na teren sa ekipom“

Totenhem će u nedelju igrati utakmicu Premijer lige protiv Mančester sitija, a ekipu će najverovatnije predvoditi pomoćnik Kristijan Stelini.

Trener fudbalera Totenhema Antonio Konte rekao je da je operacija žučne kese dobro prošla i da sada počinje sa oporavkom pre nego što se vrati obavezama u klubu.

Italijanski 53-godišnji trener je podvrgnut operaciji, pošto je imao upalu žučne kese.

Totenhem će u nedelju igrati utakmicu Premijer lige protiv Mančester sitija, a ekipu će najverovatnije predvoditi pomoćnik Kristijan Stelini.

Direktor La Lige kivan na UEFA: „Vlasnici klubova u Premijer ligi „dopinguju“ svoje klubove!“

– Hvala svima na divnim porukama, moja operacija je dobro prošla i već se osećam bolje. Sada je vreme za oporavak, jedva čekam da se vratim na teren sa ekipom – naveo je Konte na društvenim mrežama.

Londonska ekipa je trenutno peta na tabeli Premijer lige sa 36 bodova, 14 manje i dve utakmice više od prvoplasiranog gradskog rivala Arsenala.

https://twitter.com/SpursOfficial/status/1620854337235730436/photo/1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter