Izvor: Tanjug
25.01.2023 u 16:14
0

Ukrajinac Aleksandar Usik prozvao Fjurija: „Veličinu u boksu ne određuje novac, već pobednički put!“(VIDEO)

Ukrajinac Aleksandar Usik izjavio je da je spreman da boksuje besplatno protiv Britanca Tajsona Fjurija, u meču za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji, prenose britanski mediji.

Fjuri je aktuelni svetski šampion u teškoj kategoriji u WBC verziji, dok Usik drži šampionski trofej u verzijama WBA, IBF i WBO.

Menadžeri dvojice boksera već mesecima pregovaraju o borbi za ujedinjenje titula, koja bi trebalo da bude održana tokom godine. Usik se oglasio na društvenim mrežama, pošto je Fjuri izvređao i isprozivao ukrajinskog boksera.

Đoković otkrio u kakvom je stanju nakon povrede: „Nedostaje tenis tokom pauze, ali je važno biti pametan i mudar sa telom u ovim uslovima!“

„Fjuri, govoriš o veličini u boksu dok istovremeno odugovlačiš tvrdeći pazar za što veći honorar. Veličinu u boksu ne određuje novac, već pobednički put. Ne pričaš istinu kada kažeš da te izbegavam, sada sam došao po tebe i spreman sam da boksujem besplatno“, napisao je Usik na društvenim mrežama.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter