Izvor: Tanjug
26.02.2023 u 15:46
0

Utakmica Partizana i Radničkog iz Kragujevca odložena zbog snega: Evo kada će odigrati svoj meč!

Utakmica 23. kola Superlige Srbije između Partizana i kragujevačkog Radničkog, koja je trebalo da bude odigrana danas u 16.30 sati u Beogradu, odložena je za sutra u 14 časova zbog snežnih padavina, saopšteno je iz Zajednice SLS.

„Utakmica 23. kola SLS između Partizana i Radničkog odlaže se zbog više sile (snežnih padavina) za ponedeljak 27. februar sa početkom u 14 sati“, navedeno je na zvaničnom sajtu SLS.

Partizan je ranije danas naveo da je meč sa Radničkim pomeren zbog loših vremenskih uslova u Beogradu.

Gordan Petrić podneo je ostavku na mesto trenera Partizana!

„Po propozicijama takmičenja utakmica 23. kola SLS između Partizana i Radničkog se usled loših vremenskih uslova odlaže za sutra. Sve kupljene karte za današnju utakmicu važe i za sutra“, saopšteno je iz kluba iz Humske.

Partizan se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli SLS sa 49 bodova, dok je Radnički osmi sa 26.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter