Izvor: Tanjug
04.02.2023 u 14:29
0

VIP tribina stadiona „Rajko Mitić“ ubuduće će se zvati po Siniši Mihajloviću

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je danas na zvaničnom sajtu da će se VIP tribina na zapadnoj strani stadiona "Rajko Mitić" ubuduće zvati po Siniši Mihajloviću.

Odluka je doneta jednoglasno na sednici Skupštine FK Crvena zvezda na predlog potpredsednika Upravnog odbora Jovana Aćimovića.

SINIŠI MIHAJLOVIĆU U ČAST! Crvena zvezda i Vojvodina danas posvećuju meč legendi srpskog fudbala

-Nije Siniša postao Zvezdina legenda samo zbog igračkih, već zbog ljudskih kvaliteta. Miha nikada nije prekinuo vezu sa Crvenom zvezdom i Srbijom i bio je večiti ambasador našeg kluba i naroda. Uvek je sa ponosom isticao odakle potiče, da pripada Crvenoj zvezdi i Srbiji, a njegova tragična i prerana smrt je nesumnjivo uticala da uđe u legendu- stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Mihajlović je u Crvenoj zvezdi odigrao 38 utakmica i postigao devet golova. Bio je deo tima „crveno-belih“ koji su 1991. godine osvojili Kup evropskih šampionam kao Interkontinentalni kup u decembru iste godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter