Izvor: Tanjug
01.02.2023 u 16:07
0

Zverev zadovoljan odlukom ATP-a: „Sada ću konačno moći potpuno da se fokusiram na ono što najbolje radim – da igram tenis“

Nemac Aleksandar Zverev saopštio je da je zahvalan Asocijaciji teniskih profesionalaca (ATP), koja je posle istrage utvrdila da nema dovoljno dokaza da je slavni teniser fizički i psihički maltretirao bivšu devojku Ruskinju Olgu Šaripovu.

ATP je saopštila juče da neće preduzeti sankcije protiv Zvereva.

ATP je u oktobru 2021. godine pokrenula istragu o navodima o fizičkom i psihičkom nasilju, koje je iznela Šaripova.

„Od početka sam govorio sam nevin i poricao sam sve besmislene optužbe protiv mene. Sarađivao sam u potpunosti sa ATP-om i zahvalan sam im što su istražili ceo slučaj. Odluku je donela treća neutralna strana na osnovu svih dokaza. Dobio sam slučaj i pred sudovima u Nemačkoj i Rusiji, drago mi je da je pravda pobedila“, istakao je Zverev.

NIJE BILO PORODIČNOG NASILJA? ATP otkriva da neće kazniti nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva!

Nemački teniser je zahvalio svima na podršci.

„Sada ću konačno moći potpuno da se fokusiram na ono što najbolje radim – da igram tenis. Hvala svim prijateljima i porodici, koji su bili uz mene tokom ovog teškog perioda“, zaključio je Zverev, koji se trenutno nalazi na 14. mestu ATP liste.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter