Izvor: HappyBSC
24.07.2022 u 22:12
0

„AKTUELNOSTI“ NA TV „HAPPY“: „Dešava se zločin protiv čovečnosti, velike patnje ljudi nakon gađanja nehumanom municijom…“

Tokom emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji govorilo se o veoma važnim segmentima u vezi sa 151. danom ruske specijalne operacije u Ukrajini.

„Ukrajina je izgubila ekonomski, politički i vojni rat“ u emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY!

Sagovorinici na ovu krucijalnu temu bili su gospodin Zoran Spasić iz  Centra za saradnju sa azijskim zemljama, general Vinko Pandurević i Goran Petronijević – predsednik Centra za obnovu međunarodnog prava.

 S obzirom na informaciju da su ukrajinski ekstremisti izveli nekoliko napada na Donjeck i tom prilikom koristili  nehumanu municiju koja nije po ženevskoj konvenciji, rakete napunjene fosfornom municijom padale su svuda gde živi civilno stanovništvo, gde nema vojnih objekata, sada je pitanje da li je ovo što se trenutno dešava – moralno ratovanje.

 – Ovo je daleko od svega čovečnog i moralnog, naročito nakon ovih fosfornih bombi. Ovo su velike patnje, vidite kako izgledaju rane ovih ljudi, čuli smo i lekare koji govore kakve to posledice ostavlja po zdravlje. Ovde ne samo što onesposobite čoveka i izbacite ga iz borbenog stroja, već se i demorališu oni koji ih leče. Ukrajinska vojska sve više primenjuje ovu vrstu taktike, to je vrsta njene nemoći. Gađaju gradove, naseljena mesta, ovo je zabranjeno koristiti. To je ratni zločin, zločin protiv čovečnosti, ne očekujem da će ubrzo ovo neko sa Zapada da osudi rekao je Pandurević, a potom se nadovezao i gospodin Peronijević koji je istakao šta zakon može da učini kada se događaju ovakve situacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

–  Pravila međunarodnog ratovanja su ustanovljena i postoje, ali su odavno srušena. Ovo što se sada dešava je klasičan zločin protiv čovečnosti. Ta strategija koju ukrajinska vojska primenjuje je jedna vrsta odmazde nad sopstvenim stanovništvom. Koriste ih kao živi štit. Zloupotrebljavaju ratovanje, to je jedna vrsta uljuljkivanje, kako Zapada, tako i njih. Sve je izgubilo smisao, samo još da upotrebe hemijsko naoružanje i bojne otrove. Rusi s druge strane sve precizno i selektivno rade jer znaju gde se nalazi civilno stanovništvo – objasnio je Goran, a potom se stručnjak iz Centra za saradnju sa azijskim zemljama osvrnuo na nezavidno stanje širom Evrope, ali i sve većem protivljenju slanja naoružanja Ukrajini. 

 – Evropa se svakim danom suočava sa sve većim problemima, padom industrijske proizvodnje, rastom inflacije, nezaposlenosti. Sve to utiče na životni standard. Imali smo pad buraske, italijanske vlade.  Britnska vlada je u totalnom kolapsu, te se mnoge zemlje okreću državnim interesima. Imamo sve više republikanca i demokrata koji se sve više protive slanju oružja Ukrajinirekao je između ostalog Spasić u emisiji „Aktuelnosti“. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter