Izvor: Tanjug
28.09.2022 u 07:27
0

Američki državni sekretar Entoni Blinken: „SAD nisu potvrdile prve izveštaje da bi curenje u gasovodima Severni tok moglo biti rezultat napada ili sabotaže!“

Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da je razumeo da curenja otkrivena u gasovodima Severni tok neće imati značajan uticaj na snabdevanje Evrope energetima.

Na konferenciji za novinare zajedno sa ministrom inostranih poslova Indije, Blinken je rekao da SAD nisu potvrdile prve izveštaje da bi curenje moglo biti rezultat napada ili sabotaže, ali da, u slučaju da je u pitanju sabotaža, to nije ni u čijem interesu, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kvarovi do kojih je došlo na tri kraka podmorskih gasovoda Severni tok 1 i Severni tok 2 su bez presedana, a vreme popravke je nemoguće proceniti za sada, saopštila je ranije kompanija Nord Strim AG, operater cevovoda Severni tok 1.

Nemački ministar ekonomije i energetike Robert Habek otkriva: Dve od preostale tri nuklearne elektrane u Nemačkoj nastaviće da rade do aprila!

„Oštećenja koja su se dogodila u jednom danu istovremeno na tri linije sistema podmorskih cevovoda Severni tok su bez presedana. Za sada nije moguće proceniti vreme za popravku gasne transportne infrastrukture“, navela je kompanija u saopštenju za novinare, preneo je TASS.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter