Izvor: Alo.rs
05.06.2023 u 12:11
4

AMERIČKI PREDSEDNIK U FAZI PROPADANJA? Bivši lekar Bele kuće otkrio u kakvom je stanju Bajden!

Džo Bajden, 80-godišnji predsednik SAD, "ne zna gde se nalazi pola vremena i svaki dan nas približava sveopštem ratu sa Rusijom i Kinom".

Bela kuća je kriva, jer je dozvolila predsedniku SAD Džou Bajdenu da govori o reizboru dok je u stanju mentalnog i fizičkog propadanja, rekao je za „Foks njuz“ bivši glavni lekar Bele kuće i republikanski kongresmen Roni Džekson.

Bajden se spotakao i pao dok je napuštao scenu nakon ceremonije dodele diploma kadetima u Američkoj vazduhoplovnoj akademiji u Koloradu.

Bela kuća je saopštila da je Bajden „dobro“ i da ga je iznenadila vreća peska na bini.

PODIŽE SE GORNJA GRANICA AMERIČKOG DUGA: Bajden danas potpisuje novi zakon

„Ne želim da zvučim kao pokvarena ploča, ali ponoviću: Ovaj čovek nije psihički i fizički sposoban da bude naš predsednik i to je loša situacija za nas“, rekao je Džekson.

„Mislim da njegov nedostatak fizičkih sposobnosti i njegovo fizičko propadanje sada počinju da naglašavaju kognitivno propadanje koje smo tako dugo posmatrali. To je paket koji se jednostavno ne prodaje širom sveta, a za nas postaje pitanje nacionalne bezbednosti“, dodao je.

Bajden je već najstariji šef države koji je ikada vodio SAD, a ako bude izabran imaće 86 godina kada napusti dužnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “AMERIČKI PREDSEDNIK U FAZI PROPADANJA? Bivši lekar Bele kuće otkrio u kakvom je stanju Bajden!”

  1. Bajden ,je u extra zdravstvenom stanju,svako malo ,se skotrlja niz stepenice ,doziva duhove ,lupeta
    Nek mandrkne ,da zlo više negledamo.

    6
    3
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter