Izvor: Tanjug
13.05.2022 u 20:55
0

Američkoj košarkaškoj zvezdi PRODUŽEN PRITVOR U RUSIJI! Vašington zabrinut, pažljivo prati situaciju!

Portparol Stejt departmenta Ned Prajs rekao je danas da Vašington „veoma pažljivo“ prati slučaj košarkaške zvezde Britni Grajner kojoj je u Rusiji produžen pritvor za mesec dana.

On je novinarima preneo da je službenik Ambasade SAD u Moskvi prisustvovao saslušanju u slučaju Grajner i da je sa njom razgovarao, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Službenik je potvrdio da se Britni Grajner oseća dobro s obzirom na to u kakvim se okolnostima nalazi“, rekao je Prajs.

Ruski sud je danas produžio pritvor američkoj profesionalnoj košarkašici Britni Grajner za još mesec dana, rekao je njen advokat.

Šojgu i američki ministar odbrane Lojd Ostin postigli dogovor OKO ovog važnog pitanja

Grajner je uhapšena 24. februara na moskovskom aerodromu Šeremetjevo zbog toga što je navodno kod sebe imala elektronske cigarete, koje između ostalog postoje i sa ekstraktom kanabisa.

Reprezentativka Sjedinjenih Država i centar Jekaterinburga osumnjičena je za krijumčarenje ilegalnih supstanci.

Vašington smatra da je Rusija nezakonito privela Grajner.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter