Izvor: Happy BSC
19.05.2022 u 11:18
0

AMERIKA IMA LABORATORIJE SA KUGOM I KOLEROM U UKRAJINI! Zaharova nikad snažnije udarila na NATO, iznela nove DOKAZE (VIDEO)

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova istakla je da su dobijeni novi dokazi o sprovođenju vojno-bioloških aktivnosti u Ukrajini uz podršku i u interesu Sjedinjenih Država, prenose ruski mediji. 

RUSIJA IMA MOĆ DA ELIMINIŠE BRITANIJU: Za deset minuta mogu da ih vrate u KAMENO DOBA!

Prema njenim rečima, 30 ukrajinskih laboratorija u 14 naselja bilo je angažovano na aktivnostima u cilju jačanja patogenih svojstava kuge, antraksa, kolere i drugih smrtonosnih bolesti. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Na teritoriji Hersonske oblasti pronađeni su dronovi opremljeni kontejnerima i opremom za prskanje formulacija. Tokom eksperimenata, samo u harkovskoj laboratoriji, poginulo je oko 20 ukrajinskih vojnika, još 200 je hospitalizovano. Utvrđene su činjenice testiranja potencijalno opasnih bioloških proizvoda na pacijentima psihijatrijske bolnice u Harkovu – rekla je ona i dodala da su pribavljeni dokazi o namernoj upotrebi uzročnika tuberkuloze 2020. godine za zarazu stanovništva Slavjanoserbskog okruga LNR putem letaka u vidu falsifikovanih novčanica. 

KINA PRELOMILA I STALA UZ MOSKVU: Dosta nelegalnih sankcija i obojenih revolucija po svetu

– Oni koji u zemlje EU stižu iz Ukrajine pre svega se testiraju na tuberkulozu. Znaju šta su tamo radile NATO strukture…- poručila je Zaharova. 

NOVI SLUČAJEVI „OČIGLEDNIH RATNIH ZLOČINA“ Organizacija za zaštitu ljudskih prava optužila Rusiju za ubistva, mučenja i zlostavljanja!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter