Izvor: BSC Happy
18.02.2023 u 15:30
0

AMERIKA OBUSTAVILA POTRAGU ZA OBORENIM NLO: Kanada i dalje traga za olupinama srušene neidentifikovane letelice

SAD su zvanično obustavile potragu za dva neidentifikovana objekta koja je oborila američka vojska iznad Severne Amerike. 

Jedan od visokih zvaničnika pri američkoj vojsci smatra da postoji mogućnost da ostaci najverovatnije nikada neće biti pronađeni, preneo je Miror.

DRAMA U JAPANSKOM MORU: Severna Koreja ispalila interkontinentalnu raketu, projektil pao unutar ekonomske zone Japana!

Prošlog vikenda iznad američkog neba oborena su tri neidentifikovana leteća objekta, od toga jedan i iznad Kanade.

Portparol Bele kuće za nacionalnu bezbednost Džon Kirbi rekao je da su objekti „možda povezani sa komercijalnim ili istraživačkim entitetima, pa su stoga benigni“, ali je dodao i da je teško utvrditi motiv ili poreklo tri objekta, ukoliko se ne pronađu.

BALISTIČKA RAKETA SEVERNE KOREJE preletela JAPAN pa pala u Tihi okean

Američki zvaničnici su sada obustavili potragu za oborenim objektima u udaljenim oblastima Aljaske i oblasti Haron u Mičigenu jer su uslovi  teški da bi se nastavila potraga.

Kanadski zvaničnici nastavljaju da traže treći objekat, koji je oboren iznad pokrajine Jukon.

Kada je reč o prvom oborenom balonu ispred obala Južne Karoline, on je nađen i poslednji komadi ostataka su preneti u laboratoriju FBI u Virdžiniji, radi kontraobaveštajne provere.

Predsednik SAD Džozef Bajden rekao je da ne deluje da je taj balon povezan sa kineskim obaveštajnim programom, kako se prvobitno tvrdilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter