Izvor: HAPPY BSC
28.01.2023 u 17:45
0

AMERIKA U KANDŽAMA MASOVNIH PUCNJAVA: Poginule tri, povređene četriri osobe u Kaliforniji

Najmanje tri osobe su poginule, a četiri su povređene u subotu ujutru u pucnjavi u Los Anđelesu.

Najmanje tri osobe su poginule, a četiri su povređene u još jednoj pucnjavi u američkoj državi Kaliforniji, saopštila je policijska uprava Los Anđelesa za Los Anđeles tajms.

Najmanje tri osobe su poginule, a četiri su povređene u subotu ujutru u pucnjavi u luksuznom naselju Benedikt Kanjon u Los Anđelesu.

DVE OSOBE UBIJENE NA IZLOŽBI AUTOMOBILA U LOS ANĐELESU: Pucnjava počela nakon svađe dve grupe ljudi

Napominje se da je troje poginulo dok su bili u automobilu, a četiri žrtve su povređene na ulici. Incident se dogodio noću severno od Beverli Hilsa. Mogući osumnjičeni ili osumnjičeni su na slobodi.

Američki predsednik DŽo Bajden je u utorak priznao da se SAD suočavaju sa pošasti vatrenog nasilja koje zahteva snažniju akciju vlasti. Bajden je takođe pozvao na brzu akciju u oba doma Kongresa kako bi se zabranilo jurišno oružje i zaštitili Amerikanci u njihovim domovima, školama i na radnim mestima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter