Izvor: Tanjug
04.11.2022 u 21:38
0

AMERIKANCI SPREMNI DA SE KOCKAJU „Rusija će doneti odluke kakve donese, ali mislim da će imati interes da nastavi da prodaje energente!“

Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da će ograničenje cena energenate pomoći da se ograniči dobit Rusije od prodaje energenata.

„Rusija će doneti odluke kakve donese, ali mislim da će imati interes da nastavi da prodaje energente“, rekao je Blinken obraćajuhi se novinarima nakon dvodnevnog sastanka G7 u gradu Minsteru na zapadu Nemačke, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Prema njegovim rečima, to je dobar mehanizam da se obezbedi da energenata bude na tržištu, ali da dobit Rusije ima gornju granicu.

Najviši predstavnici zemalja grupe G7 traže od Rusije da ostane deo Crnomorske inicijative za žito!

Upitan da li može da uveri potrošače da taj mehanizam neće dovesti do povećanja cene gasa, Blinken je kazao da će se videti kako će se to odvijati.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter