Izvor: Tanjug
11.04.2022 u 20:25
0

AMERIKANCI VRŠE PRITISAK NA INDIJU Bajden nije pitao, ali smatra da će premijer Indije Modi doneti pravu odluku! (VIDEO)

Predsednik SAD Džozef Bajden razgovarao je o pitanjima vezanim za Ukrajinu, uključujući kupovinu energenata Indije od Rusije, sa indijskim premijerom Narendrom Modijem na virtuelnom sastanku, ali nije postavio „konkretno pitanje“, rekao je visoki zvaničnik američke administracije.

BAJDEN JE SENILNI STARAC! Severna Koreja izvređala predsednika SAD: Sa takvim slabićem AMERIKU čeka sumorna budućnost

Indija će doneti sopstvene odluke, ali SAD veruju da Indija ne bi trebalo da povećava kupovinu energije od Rusije nakon njenog napada na Ukrajinu i rata koji je usledio, rekao je zvaničnik, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dvojica lidera vodili su produktivan i iskren razgovor, koji je trajao sat vremena, rekao je neimenovani zvaničnik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter