Izvor: BSC HAPPY
20.02.2023 u 09:22
1

„APSOLUTNI LUDACI U ZABLUDI“ Britanci ismejali Danilova zbog izjave da će ukrajinski tenkovi stajati na Crvenom trgu

"Kada je ovaj marš na Crveni trg ušao u njihove planove?", upitao se jedan od čitalaca.

Čitaoci britanskog lista Dejli mejl sa humorom su reagovali na reči sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Aleksij Danilova koji je rekao da će ukrajinski tenkovi stajati na Crvenom trgu.

Komentatori su primetili da se retorika Danilova ne uklapa u zapadni mit o herojskom otporu kijevskog režima. Takođe su sumnjali da Kijev ima ukrajinske tenkove.

– Da li sam nešto propustio? Mislio sam da je cilj naterati Rusiju da „napusti ukrajinsko tle“. Kada je ovaj marš na Crveni trg ušao u njihove planove? – upitao se jedan od čitalaca.

NEMAČKA PREDVIĐANJA O RATU U UKRAJINI: Kijev neće ostvariti pobedu zbog nerealnih ciljeva, a evo šta će Zapad uraditi!

„Ovako se sve završava kada provedete previše vremena u bunkeru sa Zelenskim. Apsolutni ludaci u zabludi“, „Da li ova budala pokušava da pokrene nuklearni holokaust?“, „Razumem da ova budala sama neće biti na prvoj liniji fronta“, samo su neki od komentara na izjavu Danilova.

Ranije je Velika Britanija najavila da počinje obuku ukrajinskih vojnih pilota i marinaca.

Britanski premijer Riši Sunak, posle posete ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog Londonu, rekao je da je sa njim razgovarao o mogućnosti da Kijevu obezbedi borbene avione, napominjući da ne isključuje nijednu opciju pružanja vojne podrške Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„APSOLUTNI LUDACI U ZABLUDI“ Britanci ismejali Danilova zbog izjave da će ukrajinski tenkovi stajati na Crvenom trgu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter